perjantai 2. lokakuuta 2015

Haaste 1: Opiskelijaa ei kuulu aamulla kouluunTuttu, mutta aina yhtä turhauttava tilanne. Opiskelijan perään voi soittaa, mutta se vie aikaa muulta opetukselta eikä juuri autakaan, jos opiskelija ei vastaa.


Whatsapp-viestit menevät kuitenkin perille, ja yleensä ne luetaan, koska puhelimeen tulevat myös kaverien Whatsapp-viestit. Kun Whatsapp-viesti on tavoittanut opiskelijan, hän vastaa usein helpommin puhelimeen.


Whatsappin avulla on helppo tiedottaa ja sopia asioista nopeasti. Whatsappissa voi lähettää tekstiä, kuvia ja videoita. Sen käyttöön tarvitaan älypuhelin ja nettiyhteys. Itse sovellus toimii samalla tavalla kuin puhelimen viestitoiminnot.

Whatsappin käyttö opettaa opiskelijaa ottamaan vastuuta omista opinnoistaan. Kun ryhmällä on yhteinen Whatsapp-keskusteluryhmä, se auttaa ryhmäytymisessä.

   

1 kommentti:

  1. Mobiilichatissä viehättää varmaan myös se yksinkertaisuus ja selkeys. Ei tarvitse kirjautua mihinkään järjestelmään ja käynnistellä tietokoneita. Ainoa harmi on lähinnä vanhan keskustelun selailu, jos materiaalia alkaa kertyä paljon.

    VastaaPoista